(For Swedes only. International camps coming soon.)

Drum Camps
2019

11-13 oktober
18-20 oktober


3 hela dagar av trumspel, undervisning och umgänge!

Nu är det dags för nästa omgång Drum Camps, nummer 5 och 6 i ordningen!

Bli en bättre trummis och umgås med andra likasinnade under en riktig nörd-helg i min studio i vackra Mariestad. Du är välkommen oavsett nivå, ålder eller ambitioner! Campens innehåll är brett och applicerbart för alla, och med en avslappnad hemma-hos känsla med mycket gemenskap. Tidigare deltagare har varit allt mellan 14 och 65 år gamla och allt från nybörjare till mycket erfarna trummisar.

Vem är jag? Mitt namn är Siros Vaziri, och jag jobbar med trummor på heltid som frilanstrummis/undervisare/influencer. På fem års tid har jag gjort mig ett namn internationellt och vuxit till över 215 000 följare online, genomfört flertalet trumkliniksturnéer utomlands bland annat två i USA, blivit sponsrad av stora företag som Tama, Meinl, Evans, Promark med flera, och min stora passion är att undervisa och inspirera andra trummisar och musiker.

Några av sakerna vi kommer gå igenom under min Drum Camp är:

  • Koncept, metoder, övningar och teori för att bygga din kreativitet, spelförmåga, självsäkerhet och musikalitet som trummis, både hemma i övningsrummet och på scenen eller i studion.

  • Förbättra ditt sound - stämning, truminspelning, mixning och spelteknik.

  • Strategier för framgång i karriär & sociala medier som trummis eller band.

  • Massor med prylnörderi och umgänge!

Självklart har DU möjlighet att påverka innehållet genom att ställa frågor på plats under helgens gång, samt genom att lämna önskemål i din intresseanmälan nedan.

TamTam DrumFest 2018 i Sevilla, Spanien


Meinl Drum Festival 2017 i Gutenstetten, Tyskland

Vad några TIDIGARE deltagare tyckte:

“Jag kan verkligen rekommendera Siros Drum Camp till såväl nybörjare som mycket erfarna trummisar. Möjligheten att få del av en så begåvad och ödmjuk människas perspektiv på allt som innefattas musikerlivet var verkligen inspirerande och något jag har haft stor nytta av. Vi pratade om ”approach”, sound, fördjupad kunskap om instrumentet, koncept snarare än ”svåranvända” övningar, inspelning m.m. Därtill är det en fröjd att kunna sätta av ett par heldagar åt trumnörderi på högsta nivå. Tack Siros och övriga deltagare!”

Kevin Häggström, Göteborg

"Jag medverkade i Siros Drum camp hösten 2018 och inte nog med att det var otroligt skoj att få träffa andra trummisar med olika stilar och bakgrunder och "nörda" trummor under dessa dagar, men att det också var väldigt lärorikt. Jag personligen fick ett annat tänk angående mina studiokunskaper samt en del tips och tricks ang mitt tänk för mitt spelande också. Ett bra upplägg under dessa dagar var bara ett plus, alla får lära känna varandra, man får lite tips och tricks inom spel och studiotänk och sedan tillsammans i gruppen kunde bestäma när det var dags för att äta och sedan jamma lite tillsammans innan det var dags igen för "lektioner" då Siros bland annat pratar om tips i studion eller ger alla varsin övningsplatta för att spela och få tips om hur man kan utveckla sitt spelande. Jag är väldigt glad över att jag medverkade och fick ta del utav dessa roliga och lärorika dagar!”

Adam Björk, Katrineholm

“Siros Drum Camp innehöll det mesta en trummis kan tänkas nörda ner sig i. Vi gick igenom allt från kluriga rudiments till hur man stämmer en bastrumma för att få det fetaste soundet. Självklart fick vi även lyssna på och testa Siros breda samling av cymbaler och trummor. Med en grupp av trummisar i blandade åldrar och olika musikaliska bakgrunder kunde vi diskutera och inspireras av varandra. Jag har nog aldrig varit så sugen på att åka och testa nya saker i replokalen som efter denna helgen. Tack Siros!”

Felix Blomquist, Skövde


Var?

I min studio i Mariestad, Västra Götaland

NÄR?

Två drum camps sker i höst:
- Helgen 11-13 oktober 2019 (fredag-söndag, 2 PLATSER KVAR)
- Helgen 18-20 oktober 2019 (fredag-söndag, FULLBOKAD)

PRIS?

1900kr / deltagare (SISTA MINUTEN, VANLIGTVIS 2500KR)
Max 6 deltagare

Boende:
Reser du långväga finns det prisvärda vandrarhem och hotell att ta in på i Mariestad för så lågt som 200kr/natt. Jag erbjuder mig gärna att skjutsa vid behov, exempelvis till/från boende eller tåg/buss-station. Säg bara till, och fråga om du har några funderingar kring boende!


Anmälan är inte bindande förrän efter du har betalat.
Betalning sker först efter att campen har blivit fullbokad och bekräftad.
Mer info om betalning och pengarna-tillbaka-garanti får du på email när campen är fullbokad.

Upplägg:

Torsdag kväll (för de som kan/vill) - Vi samlas, går ut och käkar något och lär känna varandra!
Fredag - Campstart kl 09:00, avslut för dagen när vi känner oss klara
Lördag - Campstart kl 09:00, avslut för dagen när vi känner oss klara
Söndag - Campstart kl 09:00, avslut ca kl 16:00

All utrustning så som två trumset, övningsplattor till alla, osv finns på plats. Du behöver endast ta med dina trumpinnar!

 

Anmäl ditt intresse och ställ eventuella frågor genom formuläret!

Namn *
Namn
Vilken Drum Camp vill du delta i? *
För enklare kommunikation via sms.
Lämna eventuella önskemål på vad du vill lära dig under Drum Campen, och ställ eventuella frågor!
60394368_409166356591281_7372038547261358080_n.jpg

Varmt välkommen på Drum Camp!