Siros Vaziri

Professional Drummer & Educator

Welcome to the official website of drummer Siros Vaziri. Hundreds of drum fill lessons, contact info, gear list, biography, and more!

Siros Vaziri - Drum Camps

11-12 maj 2019
18-19 maj 2019


En hel helg av trumspel, undervisning och umgänge!
Bli en bättre trummis och knyt kontakter med andra likasinnade under en riktig nörd-helg i min studio.

Jag har på fyra års tid gjort mig ett namn internationellt och vuxit till närmare 200 000 följare online, genomfört flertalet trumkliniksturnéer utomlands bland annat två i USA, fått sponsring av stora företag som Tama, Meinl, med mera, och min stora passion är att undervisa och inspirera andra trummisar och musiker.

Några av sakerna vi kommer gå igenom under min Drum Camp är:

  • Koncept, metoder och övningar för att öka din kreativitet, spelförmåga, självsäkerhet och musikalitet som trummis, både hemma i övningsrummet och på scenen eller i studion

  • Förbättra ditt sound - stämning, truminspelning och mixning

  • Karriär & sociala medier som trummis eller band

  • Massor med prylnörderi!

Självklart har DU möjlighet att påverka innehållet genom att ställa frågor på plats under helgens gång, samt genom att lämna önskemål i din intresseanmälan nedan.

TamTam DrumFest 2018 i Sevilla, Spanien


Vad några av förra årets deltagare tyckte:

“Jag kan verkligen rekommendera Siros Drum Camp till såväl nybörjare som mycket erfarna trummisar. Möjligheten att få del av en så begåvad och ödmjuk människas perspektiv på allt som innefattas musikerlivet var verkligen inspirerande och något jag har haft stor nytta av. Vi pratade om ”approach”, sound, fördjupad kunskap om instrumentet, koncept snarare än ”svåranvända” övningar, inspelning m.m. Därtill är det en fröjd att kunna sätta av ett par heldagar åt trumnörderi på högsta nivå. Tack Siros och övriga deltagare!”

Kevin Häggström, Göteborg

"Jag medverkade i Siros Drum camp i höstas och inte nog med att det var otroligt skoj att få träffa andra trummisar med olika stilar och bakgrunder och "nörda" trummor under dessa dagar, men att det också var väldigt lärorikt. Jag personligen fick ett annat tänk angående mina studiokunskaper samt en del tips och tricks ang mitt tänk för mitt spelande också. Ett bra upplägg under dessa dagar var bara ett plus, alla får lära känna varandra, man får lite tips och tricks inom spel och studiotänk och sedan tillsammans i gruppen kunde bestäma när det var dags för att äta och sedan jamma lite tillsammans innan det var dags igen för "lektioner" då Siros bland annat pratar om tips i studion eller ger alla varsin övningsplatta för att spela och få tips om hur man kan utveckla sitt spelande. Jag är väldigt glad över att jag medverkade och fick ta del utav dessa roliga och lärorika dagar!”

Adam Björk, Katrineholm

“Siros Drum Camp innehöll det mesta en trummis kan tänkas nörda ner sig i. Vi gick igenom allt från kluriga rudiments till hur man stämmer en bastrumma för att få det fetaste soundet. Självklart fick vi även lyssna på och testa Siros breda samling av cymbaler och trummor. Med en grupp av trummisar i blandade åldrar och olika musikaliska bakgrunder kunde vi diskutera och inspireras av varandra. Jag har nog aldrig varit så sugen på att åka och testa nya saker i replokalen som efter denna helgen. Tack Siros!”

Felix Blomquist, Skövde


Var?

I min studio i Mariestad, Västra Götaland

NÄR?

Två Drum Camps sker i maj månad 2019:

Helgen 11-12 maj (FULLBOKAD)
Helgen 18-19 maj (1 plats kvar)

Du är välkommen oavsett nivå, ålder eller ambitioner! Campens innehåll är brett och applicerbart för alla.

PRIS?

1900kr / deltagare
Max 5 deltagare

Reser du långväga finns det prisvärda vandrarhem och hotell att ta in på i Mariestad för så lågt som 200kr/natt.


Anmälan är inte bindande förrän efter du har betalat.
Betalning sker först efter att campen har blivit fullbokad och bekräftad.
Mer info om betalning och pengarna-tillbaka-garanti får du på email när campen är fullbokad.

Upplägg:

Fredag kväll (för de som kan) - Vi samlas, käkar något och lär känna varandra!
Lördag - Campstart kl 09:00
Söndag - Avslut kl 16:00

All utrustning så som två trumset, övningsplattor till alla, osv finns på plats. Du behöver endast ta med egna trumpinnar!

 

Anmäl ditt intresse och ställ Eventuella frågor genom formuläret

Namn *
Namn
Vilken Drum Camp vill du delta i? *
Lämna eventuella önskemål på innehållet i en camp, och ställ eventuella frågor!